УЖИВАЛИ СМО У ПРЕДСТАВИ

У петак, 24. новембра Дом културе је био препун деце свих разреда наше школе.  Они су са својим разредним старешинама и директорком, имали прилику да уживају у представи за децу „Прича о писцу причи“, а све у организацији Културног центра Горњи Милановац и предузећа „Рудник“.

Представа је инспирисана делима Момчила Настасијевића, а сценарио, драматургију и режију потписује Иван Перковић, поред кога у представи играју и две прелепе, талентоване младе глумице – Татјана Димитријевић и Ђурђа Вукашиновић. Њих троје у представи играју ликове писца и две приче. Представа је веома поучног карактера, јер говори о одрастању, где Настасијевић пореди однос писца према свом делу, са односом родитеља према детету.

Поносни смо на Татјану, јер је она најмлађи члан породице Димитријевић, ћерка и сестра наших колега, Бранка и Антонија. Уживали смо како у представи, тако и у сонговима песама. Татјана, поред тога што је талентована за глуму, има и прелеп глас, те нас је пред почетак представе одушевила извођењем једне дивне народне песме.

Глумцима и организаторима шаљемо један велики загрљај, до неких нових представа…

This slideshow requires JavaScript.