Свечани пријем првака

Матична школа на Руднику, као и издвојена одељења у Угриновцима и Заграђу, богатија су за 24 првака. Традиционално, почетак школске године је обележен пуштањем државне химне Боже правде. Поводом овог најрадоснијег дана, пригодним програмом  добродошлицу првацима пожелели су прошлогодишњи четвртаци, са учитељицом Јелом Прицом. Директорка школе Драгана Милетић поделила је са ученицима и родитељима радост првог школског дана: „Трудимо се да наша школа буде безбедна средина за све, да се негује другарство и истичу позитивне људске вредности.  Подржавамо дијалог заснован на поштовању и сарадњи, уз уважавање различитости.“

На крају програма учитељице су будућим првацима поделиле честитке поводом поласка у школу, а уручени су им и ранчеви, поклон Општине Горњи Милановац, и слатки пакетићи, поклон компаније „Бамби“. 

Свим првацима желимо срећне и успешне школске дане, много игре и дружења и да им ови први дани у школи, као и сви остали, буду незаборавни, а учитељицама пуно успеха са новом генерацијом првака.