Пријем првака школске 2021/2022. године у ИО у Угриновцима

Своје школовање 1. септембра 2021. године започела су  и три првака у ИО у Угриновцима. Они су се придружили својим другарима, трећацима, у комбинованом одељењу првог и трећег разреда. Сви су их са радошћу дочекали и потрудили се да им први дан школовања остане у лепом сећању.

            Након интонирања химне „Боже правде“ добродошлицу им је прво пожелела директорка школе  Драгана Милетић, која је првачићима пренела  поздраве и честитке председника Општине Горњи Милановац и уручила им поклоне које је локална самоуправа припремила за све ученике првог разреда на својој територији – ранчеве са прибором и књигама које ће им бити корисне у току школовања.

            Своје нове ђаке и њихове родитеље  поздравила је и учитељица Маријана Васојевић пожелевши им да са осмехом долазе сваки дан у школу и да са лакоћом стичу нова знања. Као знак добродошлице уручила им је поклоне које је за њих припремила – оловке од картона напуњене бомбонама и чоколадицама, честитке и украшене комаде школског прибора. Добродошлицу својим новим другарима нису пропустиле да упуте ни њихове другарице из трећег разреда, рецитујући стихове и певајући песме о првацима и њиховом првом школском дану.