Школска слава у ИО Угриновци

Скромније него иначе, али са истом дозом поноса и жеље да се чува од заборава лик и дело нашег  просветитеља Светог Саве, у издвојеном одељењу у Угриновцима је прослављена школска слава.

                   Ученици од првог до четвртог разреда су се добро припремили и  показали завидно знање у светосавском квизу, који је  организовала  учитељица  Маријана Васојевић.  У финале квиза су се пласирале три екипе, уз пажљиву супервизију учитељице Анђелке Пауновић, победу је однела екипа коју су чинили брат и сестра, Драгана и Данијел Тодоровић, они су освојили 145 од могућих 150 бодова. Друго место је заузела екипа „ Немањића“ са 140 бодова и треће екипа „Светосаваца“ са 75 бодова. Свима су уручене дипломе,  а првопласирана екипа је добила и календар „ Српска историја“.

                    Након квиза, у организацији овогодишњег домаћина славе, Босе Новичић, мајке ученика осмог разреда Вујадина Новичића, уприличено је је ломљење колача и послужење за присутне ученике, наставнике и помоћне раднике.  Пошто јој син ове године одлази из наше школе, одржала је веома емотиван говор, у току кога се захвалила колективу школе за дивну сарадњу током девет година и свој деци пожелела успех у будућем школовању и да пре свега негују и поштују  доброту и племенитост.